JURADO DE LA CRÍTICA

VOLVER A JURADO

AARON CABAÑAS

Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra, té un màster en Estudis de Cinema i Audiovisual Contemporani per la mateixa universitat. Escriu a la revista Contrapicado des del 2011, on és també editor des del 2014. Va pertànyer a la companyia de teatre audiovisual ‘Noptile Albe’, i a ‘SalAV’, col·lectiu de creació audiovisual experimental. En els darrers anys ha guionitzat i gravat alguns curts documentals i de ficció.

TONI JUNYENT

Toni Junyent escriu sobre cinema a Transit. Cine y otros desvíosMiradas de CineCinemaniaCanino o Vice i des de 2011 forma part de la redacció del diari del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. Ha publicat diversos fanzines i el 2016 va estrenar-se Amor tóxico, el seu primer llargmetratge com a coguionista, dirigit per Norberto Ramos del Val i escrit a quatre mans amb Pablo Vázquez. També ha actuat en diversos curtmetratges i darrerament ha estat rodant “El hijo del hombre perseguido por un OVNI”, seqüela del film de ciència-ficció de culte El hombre perseguido por un OVNI (1976), de nou dirigida per Juan Carlos Olaria.

ARANTXA ACOSTA

Un cop estudia un Màster en Crítica Cinematogràfica (2008-2009) es converteix en redactora i membre del comitè de continguts a El Espectador Imaginario fins 2011, any en el que cofunda Cine Divergente. Redactora a Miradas de Cine des de 2013 i cocoordinadora de la secció Actualitat des de 2016, a més de ser membre de l’ACCEC des de 2014, en els últims anys ha publicat crítiques y assajos cinematogràfics, cobert festivals, participat en programes radiofònics especialitzats, i col·laborat als llibres ‘Steampunk Cinema’ (Ed. Tyrannosaurus Books, 2013) i ‘El amor en 100 películas’ (Ed. Arkadin, pendent publicació). Al 2016 cofunda i inicia el seu nou projecte cultural, la revista digital La realidad no existe.